Meydan Konutları
Gaziosmanpaşa'da bulunan Meydan Konutları projemiz büyük ilgi gördü...
GOP Meydan iş merkezi ve konutları satışa sunduğumuz ilk günden itibaren çok büyük ilgi ve talep görmüştür.  Projemiz sosyal yaşam alanları kalitesi yüksek bir anlayış ile yola çıkılarak tasarlandı. Standartları yüksek tutarak sadece oturulabilir bir daire anlayışını yıkarak yaşam kalitesini yükseltmiştir.

Yaşam kalitesini en üst seviyede tutmanın adresi olan GOP Meydan İş Merkezi ve Konutları yükseliyor. Öncülük sözde değil özdedir inancıyla; en güzeline layık olan halkımızın projelerimize gösterdiği yoğun ilgi ile bütünleştiğini görmekten gururluyuz. Dairelerin modern ve sıcak yapısı sizlerin daha huzurlu bir ortamda yaşamanız için oluşturulmuştur. İç detaylar sizlere özel hazırlanmış ve hiç bir şekilde kaliteden ödün verilmemiştir.

Müşterilerimiz için yaşam konforunu hiç bir şekilde düşürmeyen, projelerinde güveni ön planda tutan firmamız GOP Meydan projesiyle de ilklere imza atmıştır. Günümüz teknolojisiyle donatılan projemiz, daireler içi telefon görüşmelerine bile imkan vermektedir. Ayrıca fibernet ve  dijital yayın altyapısına da sahiptir.
 
search